Schuifpuien

Duurzaamheid en ruimte

Een ruime doorgang zonder ruimteverlies. Voor een schuifpui bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden een uniek en eenvoudig schuifsysteem, waarbij jarenlang plezier is gegarandeerd. Wij kunnen de schuifpuien leveren in twee uitvoeringsmogelijkheden: parallelle schuifkiepdeuren en hefschuifdeursystemen.

Eenvoudig in gebruik

Bij parallelle schuifkiepdeuren kan het schuivende en vaste gedeelte naar keuze symmetrisch worden opgedeeld. Voor de ruimtelijke ventilatie kan de deur met gemak worden ontgrendeld, in de kiepstand worden gebracht of in de parallelle stand naar willekeur worden verschoven. Een speciale extra veiligheidsvoorziening voorkomt hierbij dat u ongewild wordt buitengesloten.
De hefschuifdeursystemen zorgen voor een traploze verbinding naar buiten, zonder hinderlijke drempels. Met een speciaal ontwikkeld mechanisme en een solide constructie kunnen de gemakkelijk lopende schuifdeuren zelfs tot een breedte van maximaal zes meter worden ingebouwd. In de parallelle stand kan het deurblad op elke willekeurige plaats worden neergelaten of vastgezet voor het ventileren. In een afgesloten stand zorgt een innovatief systeem voor een perfecte afdichting.

Vakkundig gemonteerd

Wij verzorgen en begeleiden het monteren van schuifpuien vanaf het moment van aanschaf tot en met het moment van de eindoplevering. Daarna kunt u terugvallen op onze meer dan uitstekende garantie van tien jaar. Kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Daar doen wij het voor.