Kozijnen & Ramen

Kwaliteit waarop u kunt bouwen

Bij Venster Kunststof Kozijnen is de kwaliteit standaard zonder hoge kosten. De kozijnen zijn ontwikkeld met een gevoel van zekerheid en comfort. Ze hebben een harmonisch uiterlijk door de slanke aanzichtsbreedten van de profielen. Voor de thermische isolatie, de statica en het uiterlijk is het type profiel van groot belang. Wij bieden u daarom diverse systemen aan, zodat u voor elke situatie het gewenste profiel heeft: Brillant, Clima, Stompprofiel, Aanslagprofiel, Verdiept profiel of Aanslagprofiel.

Perfect in ontwerp en techniek

De kozijnen zijn voorzien van optimale warmte-isolatie door het meerkamersysteem met aan de buiten- en binnenkant gelegen voorkamers. Daarnaast hebben ze een goede afwatering bij regen of bij het reinigen van de kozijnen door de schuine sponning in het raam- en kozijnprofiel. De aan de binnen- en buitenkant gelegen aanslagdichtingen met brede oplagen zorgen voor een luchtdoorlaat van 0,1 tot 0,3 m3/hm. De kozijnen zijn inbraakveilig door de Euro-beslagsponnning. De over de gehele lengte opgesloten glaslatten zorgen bovendien voor duurzame en betrouwbare glasbevestiging, waarin verschillende uitvoeringen bij diverse glasdikten mogelijk zijn.

Vakkundig gemonteerd

Wij verzorgen en begeleiden het monteren van kozijnen en ramen vanaf het moment van aanschaf tot en met het moment van de eindoplevering. U krijgt hierbij een garantie van tien jaar. Kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Daar doen wij het voor.

Kozijnen en ramen

Uw zekerheid van gegarandeerde kwaliteit. lees meer ยป