Dakkapellen

Meerwaarde aan uw huis

Een dakkapel van Venster Kunstof Kozijnen is een waardevolle investering. Want naast het plezier dat u aan de dakkapel beleeft door de extra ruimte, licht en mooie uiterlijk, geeft het uw woning financiële meerwaarde. Bij een eventuele verkoop van de woning zal de makelaar uw kunststof dakkapel zeker in de waardebepaling meenemen.

Functioneel en mooi

Een dakkapel is, vanwege zijn locatie op het dak, extra gevoelig voor weersinvloeden en moet dus goed bestand zijn tegen regen, zonlicht of hagel. Onze dakkapellen zijn gemaakt van polyester. Dit materiaal biedt een hoge mate van kleurechtheid, het is onderhoudsvriendelijk en je kunt er naadloos mee construeren. Onze dakkapellen zijn dus niet alleen functioneel, ze zijn ook een esthetische aanvulling op uw dak.

Vakkundig gemonteerd

Wij verzorgen en begeleiden het monteren van de dakkapel vanaf het moment van aanschaf tot en met het moment van de eindoplevering. Daarna kunt u rekenen op onze meer dan uitstekende garantie van tien jaar. Kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Daar doen wij het voor.

Dakkapellen

Uw zekerheid van gegarandeerde kwaliteit. lees meer »